Žični čitači

Datalogic QuickScan Lite QW2100

Serija čitača QuickScan ™ predstavlja liniju vrijednosti Datalogic ADC-a za ručne proizvode za prikupljanje podataka opće namjene. QuickScan Lite QW2100 početni je proizvod stvoren posebno za čitanje dugih i skraćenih crtičnih kodova. Savršen je za upotrebu u maloprodaji, proizvodnji, obradi dokumenata i računa u bankarskom i financijskom okruženju

QW2100 je malen, lagan i svojim ergonomskim dizajnom ugodan za upotrebu tijekom svakodnevnih operacija. Nudi brze performanse čitanja na većini 1D crtičnih kodova i ima širok kut skeniranja s proširenom linijom skeniranja koji je savršen za hvatanje duljih i širih crtičnih kodova koji se obično nalaze na računima za komunalne usluge i koriste ih proizvođači elektroničkih dijelova. Pored toga, linija za skeniranje je tanja i svjetlija, što omogućava korisnicima skeniranje pod širokim kutom bez povećanja udaljenosti skeniranja.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST

Linija za skeniranje je tanja i svjetlija, što omogućava korisnicima skeniranje pod širokim kutom bez povećanja udaljenosti skeniranja.

02

UGODAN ZA KORIŠTENJE

Malen, lagan i svojim ergonomskim dizajnom ugodan za upotrebu tijekom svakodnevnih operacija.

03

POUZDANOST

Izgrađen od prelijevane gume za zaštitu pri padu od 1.5 m te podnosi vodu i brtvljenje (IP42)

Podržani bar kodovi: 1D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Povezivanje: RS232, USB, KBW
Jamstvo: 36 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!