Ugradbeni čitači

Datalogic Maggellan 9800i

Skener Magellan 9800i nudi vrhunsko skeniranje visoke pouzdanosti dizajnirano da pruži maksimalnu propusnost za 1D i 2D crtične kodove. Ovaj skener prvi je na svijetu skener bar koda za naplatu namirnica koji u potpunosti pokreće digitalna slika visokih performansi.

Upečatljiv dizajn poboljšava ergonomiju s nižom visinom poklopca motora, što omogućuje poboljšano postavljanje POS ili Self-Checkout zaslona osjetljivih na dodir, terminala za plaćanje i printera računa. Centrirani zvučnik pruža audio povratne informacije s prilagodljivim WAV datotekama za veću vjernost. Jedinstvena neobavezna značajka je čitač odozdo prema dolje (TDR) koji omogućuje besprijekorno skeniranje vrhunski označenih predmeta. Skener Magellan 9800i s TDR-om također ima i orijentaciju prema kupcu koja kupcima omogućuje brzo i jednostavno samostalno skeniranje digitalnih kupona s mobilnih uređaja, papirnatih kupona i kartica vjernosti.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST

Potpuno 1D i 2D prikupljanje podataka u svih 7 ravnina čitanja • Nije potrebno usmjeravanje predmeta - povećava produktivnost.

02

DODATNI SKENER

Integriran i namjenski skener okrenut prema kupcu bilježi podatke kao što su kuponi s mobilnih uređaja, kartice vjernosti i sl., djelatnik može nastaviti naplatu dok kupac skenira svoj mobitel što smanjuje ukupno vrijeme transakcija i ne zahtijeva dodatni POS priključak, kabel sučelja ili napajanje

03

POBOLJŠANA VAGA

Najveći pladanj u industriji pruža više prostora za vaganje predmeta s promjenjivom težinom.

04

DODATNA PROVJERA TEŽINE PREDMETA

Nevidljive oku, infracrvene zrake duž vanjskog oboda monitora ploče, služe za vaganje predmeta promjenjive težine, djelatnika se automatski upozorava ukoliko težina ne odgovara izvaganoj da izvrši korekciju.

Podržani bar kodovi: 1D i 2 D
Vrsta stakla: Sapphire Glass
Integrirana vaga: opcionalno
Povezivanje: multi-interface (RS232, USB, IBM)
Jamstvo: 12 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!