Ugradbeni čitači

Datalogic Magellan 3510HSI

Ugradbeni skener za brzo čitanje bar kodova na prodajnom mjestu. 

Magellan 3510HSi tvrtke Datalogic je osnovni model (entry level) ugradbenog skenera koji osigurava učinkovitost po atraktivnoj cijeni. Izvrstan je odabir za čitav niz maloprodajnih mjesta, ljekarne ili "uradi sam" trgovine. Veliko područje za čitanje i skeniranje omogućavaju brzu i pouzdanu izvedbu. Štoviše, kao jedini horizontalni uređaji za snimanje u jednoj ravnini na tržištu, Magellan 3510HSi pruža neusporedivu brzinu vašem poslovanju.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRŽLJIV I OKU UGODAN

3510HSI estetski je ugodnog dizajna ali i iznimno otporan kako bi izdržao svakodnevnu upotrebu na prvim linijama. Opremljen je nehrđajućim čelikom i safirnim staklom otpornim na ogrebotine kako bi bio pouzdan pomoćnik na prodajnom mjestu. Otporan je na udarce i ima ESD zaštitu do 25 kV.

02

PLUG & PLAY

Instaliranje 3510HSi i dodavanje u vaš POS sustav lakše je i brže nego ikad. Nudi jedinstvenu prednost posjedovanja jednog USB kabela za napajanje i komunikaciju. USB pomoćni priključak čini dodavanje skenera za korisničku podršku ili Datalogic ručnog skenera brzim i jednostavnim. To povećava učinkovitost i produktivnost eliminirajući potrebu za podizanjem velikih ili teških predmeta iz košarica u područje skeniranja. Može se integrirati s većinom elektroničkih sustava za nadzor artikala (EAS).

03

TOP PERFORMANSE

Predmeti se skeniraju s lakoćom pomoću snažnih senzora i prilagođene optike koja pokriva veliko područje čitanja. Najnovija tehnologija osvjetljenja osigurava meku rasvjetu za smanjenje smetnji i poboljšanje performansi. Kada objekt uđe u vidno polje, razine svjetla se automatski prilagođavaju kako bi se osiguralo kvalitetno čitanje, čak i kada je bar kod oštećen ili loše ispisan. Operateri mogu nastaviti raditi udobno jer je prijelaz bez treperenja i refleksije. Duge smjene više neće biti tako zamorne, a uz učinkovitu izvedbu koja ne zahtijeva ponovno skeniranje, vaši će operateri toplo pozdraviti Magellan3510HSi.

Podržani bar kodovi: 1D, 2D
Vrsta stakla: Sapphire Glass
Integrirana vaga: ne
Povezivanje: RS232, USB
Jamstvo: 36 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!