Bežični čitači

Zebra LI4278

Podiže skeniranje 1D bar kôdova na višu razinu, omogućujući djelatnicima da brže i s veće daljine skeniraju doslovno bilo koji 1D bar kôd.

Napravljen za cjelodnevnu i svakodnevnu uporabu, LI4278 omogućuje bežičnu slobodu i uskladivost s Bluetoothom. Nudi i napredniju enkripciju radi unapređenja sigurnosti te bolje ukupne bežične performanse.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

IZDRLJŽLJIV

Vrhunsko upravljanje napajanjem baterije omogućuje najveći broj skeniranja po napunjenosti baterije kako bi podržao skenovno intenzivne upotrebe.

02

TROŠKOVNO UČINKOVIT

Osigurava pozitivan ROI utilizirajući postojeće postolje i komplementarne dodatke kao i njegovi rođaci, LS4278 i DA6878. Trenutna ulaganja su sačuvana, stoga lako možete prijeći na najnovije tehnologije skeniranja.

Podržani bar kodovi: 1D i 2 D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP53
Jamstvo: 36 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!