Bežični čitači

Zebra DS2278

Cjenovno pristupačan bar kod skener izvrsnih osobina i performansi.

Dobivate 1D/2D imager koji unatoč prihvatljivoj cijeni ima izvrsne osobine i performanse i ovaj bežični bar kod čitač Zebra DS2278 koji najbolje odgovara potrebama vašeg prodajnog mjesta. Zebrina serija DS2200 cjenovno je pristupačna, uskladiva s vašim zahtjevima te lagana za primjenu i korištenje, čime će uvelike pojednostaviti i unaprijediti vaše poslovanje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BRZO UVOĐENJE

Odmah spreman za upotrebu: Budući da su njegove unaprijed zadane postavke optimizirane za većinu aplikacija za skeniranje, Zebrin imager serije DS2200 možete koristiti istoga časa nakon što ste ga izvadili iz kutije u kojoj je stigao – bez potrebe za konfiguriranjem.

02

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

Trenutno dekodiranje sa PRZM inteligentnim slikanjem pruža vrhunske performanse i na bar kodovima loše kvalitete. Svaki put, iz prvog puta “usmjeri i pucaj” sve smjerno točno skeniranje uz domet širokog raspona

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: BLUETOOTH
Kapacitet baterije: 2,400 mAh Li-Ion Battery
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP52
Jamstvo: 36

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!