Bežični čitači

Zebra CS6080

Ultra prilagodljiv i svestran bar kod čitač konvertibilnog dizajna.

Ovaj bežični bar kod skener serije CS60 prilagođava se svakom tijeku rada. Njegov revolucionarni dizajn omogućuje jednostavnu promjenu između žičnog i bežičnog rada, držanja u ruci ili hands-free operacijama - sve ovisno o vašim potrebama. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KOMPAKTAN

Male dimenzije skenera CS6080 omogućavaju njegovo nošenje u džepu ili na vezici. Ako ga koristite kao skener s kabelom, CS6080 nudi kompaktno ručno ili hands-free skeniranje na blagajni, samoposlužnom kiosku i ostalim prikladnim mjestima. Bilo da unaprijed kupite model s kabelom ili bežični, možete promijeniti načine rada u bilo kojem trenutku.

02

NAPREDNA MOBILNOST

S Qi induktivnim punjenjem, NFC uparivanjem u djeliću sekunde, Bluetooth 5.0 s Wi-Fi friendly načinom rada, 18-satnom baterijom i funkcijom protiv gubitka Virtual Tether, bežični CS60 praktičan je pratitelj svakog zadatka kada je mobilnost neophodna.

03

DataCapture DNA

DataCapture DNA jedinstvena je zbirka alata za dodavanje vrijednosti koji olakšavaju implementaciju, ažuriranje, rješavanje problema, upravljanje i razvoj aplikacija za vaše poslovanje.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Kapacitet baterije: 745 mAh Lithium Polymer battery
Otpornost na padove: 1.8 m
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 36 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!