Bežični čitači

Unitech MS920

Napredan 2D džepni imager

Unatoč tome što se pametni telefoni i tableti sve više integriraju u mobilno poslovanje, oni ne mogu odgovoriti zahtjevima za produktivnošću i ergonomičnošću kad je riječ o profesionalnom čitanju bar kodova.
Unitech zato nudi pouzdani džepni čitač 2D bar kôdova MS920. Rezultat je nova razina prikupljanja poslovnih podataka uz veću mogućnost pojednostavljivanja poslovnih procesa

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRECIZNOST

Izvrsno čita sve 1D i 2D bar kodove, neovisno o tome jesu li oštećeni, zaprljani ili loše kvalitete ispisa.

02

POVEZIVOST

Jednostavno je upariv sa različitim Windows, Android i Apple mobilnim uređajima. Sa mogućnošću skeniranja do 100 metara od mobilnog uređaja, MS920 osigurava najveću fleksibilnosti i produktivnost za korisnike mobilnih uređaja.

03

IZDRŽLJIVOST

Opremljen je Li-Ionom punjivom baterijom velikog kapaciteta stoga s jednim punjenjem korisnicima nudi sve potrebne performanse skeniranja tijekom cjelodnevnog rada

04

LAKOĆA I SIGURNOST

Ovaj džepni skener jednostavan za upotrebu ne zahtijeva obuku za rad. Njegovo sučelje s jednim gumbom čini skeniranje zaista jednostavnim za bilo kojeg korisnika. S dimenzijama dužine 109 mm, širine 51 mm i debljine 28 mm MS920 je kompaktne veličine i izvrstan pratitelj za korisnika u pokretu. Opremljen crvenim LED nišanom, MS920 također odgovara korištenju gdje su laseri često zabranjeni poput zdravstvenih ustanova, ljekarni ili na mjestima velikih gužvi (kiosci, točke događaja kontrole pristupa i slično).

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Kapacitet baterije: 1100mAh
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Jamstvo: 12 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!