Bežični čitači

Unitech MS650

Ring skener za slobodu pokreta i veću učinkovitost.

Nosivi Unitech MS650 vrlo je lagan i kompaktan Bluetooth skener bar kodova, koji možete nositi na prstu kako bi vam obje ruke bile slobodne. Ovaj prsten skener može čitati 1D bar kodove i dizajniran je kako bi poboljšao dinamiku obavljanja poslova u skladištu, logistici, maloprodaji i upravljanju zalihama. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TAKNI I POKREN

Unitech MS650 opremljen je dvojnim gumbom okidača koji čita bar kodove na način "takni-za-pokretanje". Bilo da uređaj nosite na lijevoj ili desnoj ruci, dovoljno je taknuti gumb okidača kako biste pročitali bar kôd koji želite skenirati. Sjajna je to značajka koja poboljšava kontrolu i fleksibilnost, povećavajući zadovoljstvo operatera koji obavljaju više zadataka u isto vrijeme.

02

BRZ I PRECIZAN

Uz dekoder velike brzine, u paru s agresivnim pogonom za skeniranje, Unitech MS650 čita 1D bar kodove i omogućuje precizno skeniranje bar kodova, kako onih sa zaslona (LCD-a) tako i onih koji su otisnuti, što je zadaća njegovog tankog i oštrog laserskog ciljnika klase 1.

03

POVEZIV

Zahvaljujući svojem sučelju Bluetooth HID temeljenom na bežičnoj tehnologiji Bluetooth 4.1, Unitech MS650 lako je povezati s pametnim telefonima i tabletima (uključujući operativne sustave iOS ili Android) - i to bez složenih postavki. S njim na ruci, korisnik je u mogućnosti ostvariti punu produktivnost tijekom cijele 8-satne radne smjene ispunjene poslovnim aktivnostima.

04

ONLINE I OFFLINE

Unitech MS650 svestran je uređaj čija je prednost mogućnost obavljanja fleksibilnih operacija prikupljanja podataka, kako u on-line bežičnom modu tako i u off-line memorijskom (Batch) modu, uključujući više komunikacijskih sučelja (BT HID/USB HID/USB VCP).

Podržani bar kodovi: 1D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Kapacitet baterije: 3.7V, 250 mAh, Li-Polymer Battery
Otpornost na padove 1.5 m
Razina IP zaštite: IP42
Jamstvo: 12 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!