Bežični čitači

ProGlove MARK Display

Mali ali pametan, nosivi bar kod čitač sa zaslonom. 

Povećajte efikasnost pravim podacima u pravo vrijeme uz pomoć prenosivog ProGlove MARK Display skenera!

MARK Display dodaje inteligenciju prikupljanju, sortiranju i ponavljajućim procesima. Ovaj lagani skener nosi se na ruci, a na njegovom zaslonu dobivate informacije poput mjesta za pohranu, identifikatora proizvoda i količina iz WMS i ERP sustava. 
 

Možete ga nositi pomoću posebne rukavice ili kopče odnosno vezice. Na taj način ne morate podizati i odlagati ručni skener svaki put kad skenirate predmet, kutiju ili paletu. MARK Display je do 10 puta lakši od tradicionalnih uređaja za skeniranje, što znači da ćete se oslobodit tereta koji može iznositi i do 1,5 tone dnevno. Također, štedite dragocijeno vrijeme i energiju jer je skener uvijek uz vas. Ovim načinom rada mogu se postići uštede vremena od 6 sekundi po jednom skeniranju i značajno olakšati svakodnevni procesi.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

ZASLON

Ima ugrađen 1.54 inčni, nereflektirajući e-paper ekran visokog kontrasta s 40 znakova u redu te prilagodljivom orijentacijom ekrana.

02

BATERIJA

Izdržljiva baterija ovog nosivog čitača omogućuje do 6 000 skeniranja jednim punjenjem.

03

TOČNOST I BRZINA

MARK Display smanjuje greške za 33% korištenjem intuitivnih povratnih informacija te štedi 6 sekundi po svakom skeniranju.

04

VELIČINA/TEŽINA

Veličine je 50 x 45 x 18 mm i težine 48 grama što znači da je manji od kutije šibica i lakši od mnogih pametnih satova na tržištu.

Podržani bar kodovi: 1D, 2D, Postal
Otpornost na padove: 2 m
Razina IP zaštite: IP54
Povezivanje: Bluetooth, Android, IOS, USB
Jamstvo: 12 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!