Bežični čitači

ProGlove MARK Basic

Malen i lagan bar kod čitač za nošenje na nadlanici. 

ProGlove MARK Basic skener povećava učinkovitost i unapređuje procese u vašem maloprodajnom i skladišnom okruženju, a djelatnici ga vole koristiti jer je lagan, ergonomski i spretan za korištenje.

Ovaj čitač za snažnu mobilnost uštedit će 4 sekunde pri svakom skeniranju. Umjesto prekidanja rada kako bi posegli za ručnim čitačem, zaposlenici se slobodno kreću i nastavljaju raditi jer je skener smješten na nadlanici. 

Pomoću Bluetooth Low Energy Standard, MARK Basic možete povezati s postojećim sustavima i završnim uređajima bez napora integracije. Baterija omogućuje do 5000 skeniranja po punjenju stoga nema straha od prekida rada usred smjene. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BATERIJA

Jedno punjenje baterije dovoljno je za cijelu smjenu jer omogućuje do 5000 skenova.

02

TOČNOST I BRZINA

Smanjite greške za 33% korištenjem intuitivnih povratnih informacija ovog nosivog bar kod čitača. Uštedite 4 sekunde po svakom skeniranju i osigurajte neprekidnost vaših procesa.

03

DOMET SKENIRANJA

Dvije verzije programa MARK Basic pokrivaju sve vaše potrebe za primjenom, kako u logistici, tako i u proizvodnji. Standard Range omogućuje skeniranje na udaljenosti od 10 do 80 cm, dok MID Range varijanta pruža mogućnosti skeniranja na udaljenosti od 30 do 150 cm.

04

VELIČINA/TEŽINA

MARK BASIC je manji od kutije šibica. Radi svojih dimenzija, 50 x 45 mm veličine i 40 g težine, nenadmašno je lagan i spretan za korištenje.

Podržani bar kodovi: 1D, 2D, Postal
Otpornost na padove: 2 m
Razina IP zaštite: IP43
Povezivanje: Bluetooth, Android, IOS, USB
Jamstvo: 12 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!