Bežični čitači

ProGlove MARK 2

Nosivi bar kod čitač za veću udobnost i učinkovitost u proizvodnji i logistici. 

Ovaj bar kod skener idelno je rješenje za prelazak sa starih ručnih čitača na učinkovite nosive čitače nove generacije.
 

ProGlove MARK 2 vjeran je pomoćnik onih koji koji izvode velik broj skeniranja. S trajanjem baterije do 10.000 skeniranja po punjenju, MARK 2 savršen je za industrijske primjene s velikom frekvencijom skeniranja: prikupljanje, ponavljajući procesi, dolazna roba, proizvodne linije, kontrola kvalitete, odlazna roba i još mnogo toga. MARK 2 zahvalan je alat i u postizanju točnosti. Optičke, vibrirajuće i zvučne povratne informacije informiraju nositelja je li procesni korak ispravno postignut. Time se pogreške smanjuju do 33%.
 

Uklonite potrebu za stalnim posezanjem za ručnim skenerom u svakom pojedinom koraku skeniranja, uštedite do 4 sekunde po skeniranju i povećajte učinkovitost vaših procesa korištenjem ProGlove MARK 2 čitača.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

BATERIJA

Jedno punjenje baterije dovoljno je za cijelu smjenu jer omogućuje do 10 000 skenova.

02

TOČNOST I BRZINA

Smanjite greške za 33% korištenjem intuitivnih povratnih informacija ovog nosivog bar kod čitača. Uštedite 4 sekunde po svakom skeniranju i osigurajte neprekidnost vaših procesa.

03

DOMET SKENIRANJA

Dvije verzije programa MARK Basic pokrivaju sve vaše potrebe za primjenom, kako u logistici, tako i u proizvodnji. Standard Range omogućuje skeniranje na udaljenosti od 10 do 80 cm, dok MID Range varijanta pruža mogućnosti skeniranja na udaljenosti od 30 do 150 cm.

04

VELIČINA/TEŽINA

MARK BASIC je manji od kutije šibica. Radi svojih dimenzija, 50 x 45 mm veličine i 40 g težine, nenadmašno je lagan i spretan za korištenje.

Podržani bar kodovi: 1D, 2D, Postal
Otpornost na padove: 2 m
Razina IP zaštite: IP54
Povezivanje: Bluetooth, Android, IOS, USB, RS232
Jamstvo: 12 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!