Bežični čitači

Mindeo CS2290

Praktični bar kod čitač kompaktnog i modernog dizajna.

S radnim dometom do 100 metara, bežični Mindeo CS2290 savršen je za operacije koje zahtjevaju mobilnost i stavljaju naglasak na jednostavnost korištenja uređaja. Kompaktan dizajn omogućuje bezbrižno ostavljanje skenera na stolu ili pultu bez korištenja dragocjenog prostora. Ako tražite cjenovno pristupačan bar kod skener koji u brojnim funkcionalnostima parira najskupljim brandovima u kategoriji, CS2290 je pravi izbor za vaše poslovanje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

PRAKTIČAN

Potpuno nova, jednostavna metoda podešavanja bežične komunikacije jamči praktičan rad. Mekano bijelo pomoćno osvjetljenje i zeleni laser za ciljanje pružaju udobno i praktično iskustvo skeniranja. Podržava način rada s vibracijom pa je idealan za bučna i tiha okuženja. Kompaktni dizajn osigurava da se uklopi u svaki prostor.

02

UČINKOVIT

Čita sve uobičajene 1D/2D bar kodove s papirnatih naljepnica i elektroničkih zaslona i to s radnim dometom do 100 metara. Podržava point-to-point kao i multi-point prijenos podataka. Podržava skupni način rada (5000 EAN-13 bar kodova). Ugrađena punjiva i zamjenjiva baterija, a jedno potpuno punjenje podržava 25 sati skeniranja ili 60 sati stanja pripravnosti.

Podržani bar kodovi: 1D i 2D
Vrsta bežične komunikacije: Bluetooth
Kapacitet baterije: 2,600 mAh Li-Ion Battery
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP51
Jamstvo: 60 mjeseci

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!