Arhiva proizvoda

Zebra ZQ520

Zebrina serija ZQ500 nudi robusne mobilne printere - najbolje u svojoj klasi - za namjene izvan četiri zida koja okružuju vaš poslovni prostor. Patentom zaštićeni dizajn ovih printera, usklađen sa zahtjevnim vojnim standardima, omogućuje im iznimnu izdržljivost i pouzdanost u najzahtjevnijim okruženjima.

Sa Zebrinom serijom ZQ500 osjetit ćete spokojstvo, svjesni da vaši mobilni printeri ne samo da mogu podnijeti vrlo teške vremenske uvjete nego da su sposobni osigurati i potrebnu snagu, povezivost i pouzdanost vašim djelatnicima koji su u pokretu. Prilagođeni za ispis računa na zahtjev u transportu i logistici te državnoj upravi i proizvodnji, Zebrini printeri serije ZQ500 mogu ispisivati naljepnice za široki raspon namjena. Ovi uređaji mogu podnijeti padove, udarce, razne nezgode i surovo okruženje, koji su uobičajeni za pokretna radna mjesta, što ih čini savršenima za djelatnike u pokretu čija produktivnost ovisi o najvećoj mogućoj funkcionalnosti printera.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!