Arhiva proizvoda

Zebra MC3390R dalekometni UHF RFID ručni čitač

Iznimno dugi domet skenera omogućuje precizno i brzo čitanje RFID oznaka i barkodova te donosi novu razinu efikasnosti upravljanja zalihama, izvršavanja narudžbi i cross-dockinga.

MC3390R pogodan je za poluindustrijske primjene, pri čemu je je lagan i ergonomski oblikovan za cjelodnevno korištenje.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

ROBUSNOST

Robustnog dizajna, spreman za cjelodnevnu upotrebu - s otpornošću na pad 1,5 m i IP54 zaštitom od prskanja tekućina i prašine te Corning Gorilla staklenim zaslonom osjetljivim na dodir i lećom za maksimalnu zaštitu od ogrebotina i pukotina.

02

JEDNOSTAVNOST LOCIRANJA

MC3390R može pomoći zaposlenicima da utvrde točno mjesto određenog proizvoda. U načinu rada brojača Geiger-Müller, uređaj brzo pokazuje mjesto bilo kojeg predmeta pomoću zvučnih i vizualnih signala.

03

UČINKOVITOST

MC3390R može hvatati RFID oznake s više od 18,2 m udaljenosti, što je 200% više od vodećeg konkurenta. S MC3330R zaposlenici će RFID oznake registrirati u pola vremena potrebnog za registraciju s usporedivim vodećim konkurentskim proizvodom.

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!