Arhiva proizvoda

Zebra ET50/55

Konačno se pojavio fleksibilni poslovni tablet koji možete prilagoditi potrebama bilo kojeg posla i bilo kojeg okruženja - od trgovačkih pomoćnika i skladišnih djelatnika u zatvorenim prostorima do prodajnog osoblja, vozača koji rade na isporukama i servisnih tehničara na terenu.

Vaši će djelatnici dobiti najbolje od oba svijeta - potrošački stiliziran uređaj koji pored toga ima i sve značajke poslovne klase koje će im omogućiti besprijekorno obavljanje svih poslova: izdržljivost, trajnost baterije, mogućnost odabira operativnog sustava (Android ili Windows), robustan okvir za dodatnu zaštitu uređaja u zahtjevnijim okruženjima, dvije veličine zaslona, GPS, NFC te brze Wi-Fi i ćelijske bežične veze (802.11a/b/g/n Wi-Fi - uz Zebru ET50 i 4G LTE - uz Zebru ET55). Kad je riječ o učitavanju podataka, naši tableti mogu sve - dvije ugrađene kamere za učitavanje slika, skeniranje bar kôdova i video pozive; opcijske napredne pogone za učitavanje i inovativne Bluetooth skenere za intenzivno učitavanje bar kôdova bez i najmanjeg napora; te tri načina unosa podataka koji su djelotvorni čak i kad je ekran vlažan - pomoću aktivnog ili pasivnog stylusa ili pak pomoću prsta, sa ili bez rukavica.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!