Arhiva proizvoda

Zebra AP 7562

Ako imate potrebu omogućiti pristup bežičnoj mreži na otvorenom prostoru, ne samo da vam je potrebna pristupna točka napravljena za vanjske prostore već i moć i performanse 802.11ac kako biste se nosili s današnjim "teškopropusnim" aplikacijama. Međutim, cijena je predstavljala problem – sve do sada.

Predstavljamo vam Zebru AP 7562, pristupnu točku 802.11ac za otvorene prostore, ciljano napravljenu kako bi odgovorila zahtjevima vaših vanjskih prostora. Izvana, ovaj je uređaj opremljen robusnim kućištem posebno dizajniranim kako bi izdržao sve – od kiše, snijega i uraganskih vjetrova do temperature ispod ništice. Iznutra, dobivate svu moć koja vam je potrebna kako biste osigurali besprijekoran, pouzdan i suguran bežični pristup visokih performansi, čak i za najgušću zajednicu korisnika. Radio 802.11ac omogućuje propusnost četiri puta bržu od mrežnog standarda s dometkom "n", čime se postiže "raketna brzina", neovisno o tome gledaju li korisnici neke dijagrame, započinju video komunikaciju ili pak pristupaju informacijama pomoću poslovnih aplikacija. Radio 802.11n osigurava usklađenost sa svakim postojećim uređajem, pa i onim starijima. Napredan operativni sustav WiNG 5 pruža inteligentnu podršku koja je neophodna za stvaranje cjelovite, savršeno povezane bežične lokalne mreže (WLAN-a), u kojoj sva infrastruktura u okviru nje radi zajedno kako bi odredila najučinkovitiji smjer za svaki prijenos podataka.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!