Arhiva proizvoda

Unitech HT630

Robusni i kompaktni prijenosni terminal Unitech HT630 novi je uređaj s dojmljivim rodoslovljem. Riječ je o posljednjem u nizu uspješnih prijenosnih terminala početne i niže klase iz obitelji Unitech

Unitech HT630 zamjenjuje iznimno uspješan model PT630 koji danas ima više od 100.000 korisnika na tržištima opskrbnih lanaca, maloprodaje i terenskih usluga. Po prihvatljivoj cijeni, nudi visoke performanse i fleksibilnu funkcionalnost. Unatoč tome što HT630 nudi mnoga poboljšanja u odnosu na svoga prethodnika, u potpunosti je s njime usklađen i dijele istu opremu. 

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KOMPAKTAN

agan (230g) i malen ali otporan na vodu (IEC 60529, IP54) i otporan na opetovane udarce do 1.2 metra.

02

ROBUSTAN

Robusni, kompaktni prijenosni terminal za prikupljanje podataka koji zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve u današnjim aplikacijama za upravljanje lancem opskrbe i usluga. Dizajniran za intenzivnu upotrebu i preživljavanje u surovim uvjetima.

03

ERGONOMSKI

Ovaj je uređaj oblikovan kako bi ponudio najveću moguću ugodu pri radu s jednom rukom, pri čemu fosforescentna alfanumerička tipkovnica s 27-znakova uvelike olakšava njegovo korištenje u uvjetima slabog osvjetljenja.

04

FUNKCIONALAN

Ugrađen laserski ili CCD čitač bar kôdova podržava sve uobičajene simbologije 1D bar kôdova. Njegova višestruka memorijska konfiguracija jamči podršku za većinu namjena u kojima se intenzivno prikupljaju podaci.

Operativni sustav: DOS
Procesor: 80 MHz RISC
Memorija: 2.5MB / 4.5MB / 8.5MB
Komunikacija: USB
Baterija: 900 mAh
Ekran: 128 x 64 piksela
Bar kod čitač: 1D
Otpornost na padove: 1.2 m
Razina IP zaštite: IP54
Jamstvo: 12 mjeseci

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!