Arhiva proizvoda

Intermec CN70/70e

Odabir optimalnog poslovnog rješenja, robusnog mobilnog uređaja koje će zadovoljiti potrebe i sklonosti informatičkog odjela, proizvodnje te korisnika uređaja, često nije moguće provesti bez određenih ustupaka: veličina nasuprot robusnosti, težina nasuprot vijeku trajanja baterije, podrška i održavanje raznoraznih uređaja i platformi nasuprot rješenju s jednim naprednim uređajem koji može obavljati različite poslove i funkcije…

Beskompromisni dizajn Intermeca CN70 i CN70e ostvaruje istinsku funkcionalnost i pokretljivost, savršeno uravnotežujući robusnost, izdržljivost i ergonomičnost. Dizajn oba uređaja optimiziran je za terenska okruženja koja traže mobilnost. CN70 predstavlja optimalno rješenje za mobilne djelatnike koji rade na terenu i transportne djelatnike kojima su potrebne moćne performanse u kompaktnom uređaju. CN70e jednako je moćno opremljeno računalo, ali s većom tipkovnicom, koja ga čini savršenim kod isporuka, u onim radnim okruženjima u kojima djelatnici možda nose rukavice ili imaju potrebu za učestalijim unošenjem podataka.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!