Arhiva proizvoda

Handheld Nautiz X7

Handheld Nautiz X7 predstavlja primjer razvoja ručnih računala. Opremljen inovativnom i naprednom dlanovničkom tehnologijom, on svojim spojem snage, funkcionalnosti i robusnosti nadilazi sve ostalo na tržištu. Nautiz X7 može za vas obaviti sve što je potrebno - čak i neke stvari za koje možda niste ni znali da biste ih mogli obaviti.

Performanse počinju brzinom i snagom, a Nautiz X7 nudi živahan procesor Xscale, snage 806 MHz, radnu memoriju od 128 MB i velikodušna 4 GB flash memorije za pohranu. Ovaj “marljivi konj” spreman je obavljati posao na terenu tijekom cijeloga dana, pa i duže, zahvaljujući litij-ionskoj bateriji kapaciteta 5600 mAh, koja je s jednim punjenjem u stanju raditi i do 12 sati. Niti jedan drugi dlanovnik ne nudi više prostora za pohranu podataka ni dulji radni vijek standardne baterije. Razumljivo je da alat koji krase sve ove značajke ne bi bio od velike koristi kad ne bi bio napravljen dovoljno izdržljivim da biste ga mogli ponijeti kamo god poželite. S razinom zaštite IP67, nenadmašnom među ručnim računalima, robusni je Nautiz X7 nepropusan, kako za prašinu tako i za vodu, te može podnijeti uzastopne padove, vibracije i radne temperature od -30 °C (-22 °F) do 60 °C (140 °F). Težak je samo 490 grama (17 unci) i dovoljno kompaktan da biste njime upravljali jednom rukom.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!