Arhiva proizvoda

Handheld Nautiz X5

Handheld Nautiz X5 svestran je dlanovnik koji u malom, ali robusnom paketu objedinjuje vodeće performanse u svojoj kategoriji. Nautiz X5 dizajniran je kako bi osigurao sve što vam je potrebno za optimalne računalne performanse na terenu. S njim dobivate cjeloviti paket nenadmašnih mogućnosti u uređaju robusne vanjštine.

Nautiz X5 brz je i moćan. Njegov munjevito brzi procesor Xscale, snage 806 MHz, radna memorija od 256 MB i 512 MB flash memorije čine ga prijenosnim računalom koje može pratiti vaš radni ritam, a uz to je praktično i jednostavno za uporabu. Uz Windows Mobile 6.1, puni VGA, ekran čitak i po danjem svjetlu te bateriju koja s jednim punjenjem traje duže od cijelog radnog dana, Nautiz X5 iznosi učinkovitost stolnih računala iz ureda ravno na teren. Ovo ručno računalo toliko je izdržljivo i lako prenosivo da ga možete ponijeti kamo god poželite. Njegova oznaka za razinu zaštite IP65 označava da je uređaj vodonepropusan i nepristupačan za prašinu, a može izdržati padove s visine 1,8 metara i raditi pri velikim temperaturnim razlikama. Težak je samo 390 grama (13,76 unci) i s lakoćom stane na vaš dlan.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!