Arhiva proizvoda

Datalogic Magellan 8400

Čitač bar kôdova s dvostrukom optikom Datalogic Magellan 8400 nudi najbolje performanse koje se mogu naći među danas dostupnim petostranim POS čitačima.

Radnu učinkovitost povećava time što postiže izvanrednu brzinu početnog čitanja te predstavlja sljedeći korak Magellana i njegove obitelji proizvoda Datalogic u povećanju produktivnosti kod čitanja bar kôdova, obarajući svojim performansama, pouzdanošću i vrijednošću sve prethodne rekorde. Može biti konfiguriran da radi kao čitač ili kao spoj čitača i vage, zahvaljujući Datalogicovoj ekskluzivnoj, patentiranoj plitici All-Weighs, kako bi na blagajni osigurao precizno mjerenje one vrste nepakirane ("rasute") hrane čiju količinu kupci sami određuju i pakiraju. Kad je riječ o zaslonu, dostupne su dvije mogućnosti: s jednim ili s dva zaslona na nosaču, za one namjene koje traže da jedan zaslon vidi kupac, a drugi osoba koja radi na blagajni. Kako bi se što bolje prilagodio raznim konfiguracijama POS-a, Magellan 8400 može se nabaviti u tri različita modela: dugi, srednji i kratki, koji je samo čitač.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!