Arhiva proizvoda

Bluebird Pidion BP50

Ovaj model tableta više se ne proizvodi. Umjesto njega, možemo vam ponuditi neki od dolje navedenih modela.

 

Za vizionare koji, poput vas, grade budućnost, Bluebird Pidion BP50 na pravi je način, zajedno s najvišom razinom performansi, spojio zaslon Stunning Eyelluminate, pozdanost tehnologija TankSmith i Stonewall Security, fleksibilnu poslovnu periferiju i najbržu bežičnu povezivost.

Na zagonetku "Kako dati dobar prikaz?" Bluebird Pidion BP50 odgovorio je uz pomoć zaslona Eyelluminate, Bluebirdove važne inovacije koja omogućuje bolje prikazivanje i pregledavanje. Svijetla IPS ploča prikazuje sve u punoj boji - i to iz svih kutova. 7-inčna veličina ekrana pokriva (jasno kao u stvarnom životu) daleko više sadržaja od tipičnog ručnog uređaja i prave je veličine za prenosive namjene. BP50 se izdvaja i razinom svojih performansi. Najbrži od najbržih dvojezgrenih procesora u isto vrijeme osigurava glatko obavljanje operacija i njihovu brzu provedbu.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!