Novosti

Info-kod Ponosni Sponzor Animafesta 2024: Nastavljamo Podršku Animiranom Filmu

Sa zadovoljstvom objavljujemo nastavak naše dugogodišnje suradnje s Animafestom, jednim od najprestižnijih festivala animiranog filma na globalnoj sceni. I ove godine imali smo priliku podržati talentirane autore animiranog filma i biti dio globalne animacijske zajednice koja oduševljava publiku svojim nevjerojatnim radovima.

Animafest nije samo jedan od najvažnijih kulturnih događaja u našem gradu, već i globalni epicentar kreativnosti koji okuplja animatore, filmske entuzijaste i ljubitelje umjetnosti iz cijelog svijeta. Ovaj festival slavi animaciju kao umjetničku formu koja nadahnjuje, potiče kreativnost i omogućuje razmjenu ideja na međunarodnoj razini.

Kao tvrtka koja se kontinuirano zalaže za razvoj kreativnih i inovativnih inicijativa, Info-kod s ponosom pruža podršku Animafestu. Naše rješenje za ispisivanje akreditacija osigurava nesmetano odvijanje festivala, omogućujući sudionicima da se fokusiraju na ono najvažnije - slavljenje animacije.

Animafest 2024

Radujemo se nastavku naše suradnje i već sada se veselimo idućem izdanju ovog izvanrednog festivala!

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!