Novosti

Unaprijeđeni programi za ispis naljepnica Loftware NiceLabel 10 rezultat su spajanja svjetskih lidera Loftware i NiceLabel

Softverska tvrtka Loftware, globalni lider specijaliziran za rješenja za označavanje i NiceLabel, vodeća tvrtka u razvijanju programa za upravljanje etiketama, spojili su se pod Loftware koroprativnim kišobranom.

Ova unija klijentima i partnerima pruža proširen izbor rješenja, istovremeno omogućujući poboljšane mogućnosti označavanja i prednosti većeg ulaganja u rješenja i cloud-based tehnologije. Radi se o 60 godina kombinirane stručnosti u rješavanju izazova označavanja za tvrtke svih veličina u širokom rasponu industrija diljem svijeta.

Kombinirana organizacija nastavit će nuditi i Loftware i NiceLabel proizvode, pružajući najširi raspon rješenja za označavanje u oblaku za izravne klijente i klijente partnera diljem svijeta. Zajedno će dodatno omogućiti agilnost lanca opskrbe, podržati evoluirajuće propise i optimizirati poslovne operacije za tvrtke u širokom rasponu industrija, uključujući proizvodnju, hranu i piće, maloprodaju, automobilsku industriju, potrošačke proizvode, odjeću i još mnogo toga. 

Loftware NiceLabel 10 program za ispis naljepnica, prvo je veliko izdanje Loftware NiceLabel portfelja, koje korisnicima nudi pregled na najvišoj razini njihovih operacija označavanja i pojednostavljuje upravljanje pisačem, štedeći vrijeme, dodajući kontrolu i proširujući njihovu sposobnost upravljanja resursima za ispis putem oblaka.

Lofware NiceLabel 10 programe za ispis naljepnica možete istražiti ovdje, a za sva dodatna pitanja stručni Info-kod tim stoji vam na raspolaganju.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!