Novosti

Ponosni sponzor Pulskog filmskog festivala

Filmski festivala u Puli iznimno je značajan događaj ne samo za našu kinematografiju nego i cijelu kulturu, stoga nas veseli što smo imali priliku partnerski podržati ovaj najstariji filmski festival u Hrvatskoj. 

Jeste li znali da je Pulski filmski festival najposjećenija kulturna manifestacija u Republici Hrvatskoj? Ove godine se održao na 13 različitih lokacija. Na četiri lokacije bilo je gotovo 90 projekcija, a na ostalima su se odvijali okrugli stolovi, izložbe, paneli i različita druga događanja. Pula je bila puna kako filmaša, ekipa i glumaca, tako i novinara i predstavnika medija.

Kako bi ovaj 68. filmski festival u Puli imao opremu koja je maksimalna podrška dobroj organizaciji evenata, pripremili smo im printer koji strelovitom brzinom može ispisivati akreditacije i potrošni materijal za ispis kartica.

Organizacija je prošla izvrsno i bio je to jedan vrlo uspješan festival s izvrsnom atmosferom. Veliki brojevi posjetitelja su točni pokazatelji koliko su ljudi željni filma i kako su s radošću dočekali festival.

Čestitamo svim dobitnicima i veselimo se susretu iduće godine!

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!