Novosti

Info-kod ponovno uz Animafest

I ove godine partnerski smo podržali jednu od najuglednijih svjetskih smotri animiranog filma.

Info-kod voli kreativna rješenja, inovativnost, inspirativnu razmjenu ideja i zato godinama partnerski podržava Svjetski festival animiranog filma - Animafest Zagreb.

Zanimljivost je da je ove godine ovaj najvažniji hrvatski filmski festival obilježio 50 godina od svoga osnutka. Velika je to jubilarna obljetnica koja ukazuje na dostojno umjetničko i produkcijsko vođenje festivala kroz godine i posebno nam je drago što smo imali priliku podržati ovaj event osiguravajući mu adekvatno event menadžment rješenje za izdavanje akreditacija. Pripremili smo printer koji strelovitom brzinom može ispisivati akreditacije, program za kreiranje ispisa kao i pravi materijal za ispis kartica i još jednom stavili tehnološka rješenja u službu kulture. 

Više o pobjednicima i programu ovogodišnjeg Animafesta pogledajte na njihovim stranicama, a do nekog sljedećeg eventa primite pozdrave od cijelog Info-kod tima!

Animafest 2022

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!