Novosti

Info-kod i ZagrebDox: Sinergija stručnosti i kreativnosti u poslovnom svijetu

ZagrebDox ponovno zasjao punim sjajem, a mi smo po prvi puta zakoračili u tjedan fantastičnih dokumentarnih filmova

Naša tvrtka ponosni je sponzor ZagrebDoxa, renomiranog međunarodnog festivala dokumentarnog filma koji se održava u Zagrebu već punih 19 godina. Osnovan 2005. godine s ciljem promicanja dokumentarnog filma, poticanja nacionalne dokumentarne proizvodnje te međunarodne suradnje s koprodukcijama, festival prikazuje najbolje kreativne dokumentarne filmove što ga čini jedinstvenim kako u Hrvatskoj tako i u Europi.

Sponzorstvo ZagrebDoxa za nas je puno više od marketinške prilike jer doprinosimo rastu i razvoju industrije dokumentarnog filma prepoznajući ulogu koju umjetnost ima u poticanju kreativnosti, inovacija i kulturnog razumijevanja. Ponosni smo istaknuti da je ova sponzorska suradnja, između tvrtki koje na prvi pogled nemaju puno toga zajedničkog, primjer kako se sinergijom znanja i iskustva mogu postići odlični rezultati te kako povezivanje različitih industrija može biti vrlo plodno i korisno za obje strane.  Kroz ovakvo partnerstvo, Info-kod se pozicionira kao pouzdan partner koji razumije potrebe i izazove tvrtki u svakoj industriji, dok ZagrebDox ostaje jedan od najprestižnijih filmskih festivala u regiji.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!