Novosti

Info-Kod i Magija Dokumentarca: Naša Aventura sa ZagrebDoxom

U obilježavanju dvadesetog jubilarnog izdanja ZagrebDoxa i ove smo godine pomoću tehnologije obogatili umjetnost dokumentarnog filma, spajajući inspirativne priče s globalnom publikom

ZagrebDox nije samo festival dokumentarnog filma; to je mjesto gdje se inspirativne priče iz cijelog svijeta susreću s onima željnima znanja i novih iskustava. Svaki film prikazan na festivalu nudi uvid u nove svjetove i perspektive, a mi smo ponosni što možemo biti dio te kulturne razmjene.

Smatramo da tehnologija može i treba služiti kao most koji povezuje ljude s kulturama i stvarnostima koje su im možda nepoznate. Naša podrška ZagrebDoxu odražava ovu misiju, jer svaki dokumentarac koji se prikaže prilika je za proširenje vidika, obrazovanja i inspiracije.

Zahvaljujemo svima koji su bili dio ove izvanredne priče — od filmaša do gledatelja — i veselimo se što ćemo i dalje biti dio ovog važnog kulturnog događaja koji nastavljaja mijenjati način na koji vidimo i razumijemo svijet oko nas.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!