Novosti

INFO-Anima-KOD-fest: Partnerstvo u kreativnosti

Nastavak uspješne suradnje u sponzorskom partnerstvu Info-koda i Animafesta i ove nam je godine pružio priliku da podržimo talentirane autore animiranog filma i budemo dio globalne animacijske zajednice koja oduševljava publiku svojim nevjerojatnim radovima.

Animafest, jedan od najvažnijih kulturnih događaja u našem gradu, okuplja talentirane animatore, filmske entuzijaste i ljubitelje umjetnosti iz cijelog svijeta. Ova izvanredna manifestacija promovira animaciju kao umjetničku formu koja inspirira, potiče kreativnost i omogućuje razmjenu ideja na međunarodnoj razini.

Kao tvrtka koja neprestano podržava razvoj kreativnih i inovativnih inicijativa, Info-kod je s ponosom pružio podršku Animafestu u obliku korištenja našeg rješenja za ispisivanje akreditacija kako bismo doprinjeli ostvarenju još jednog uspješnog događaja.

Veselimo se suradnji dogodine!

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!