Novosti

Dani komunikacija 2023.

Zavirit ćemo u svijet koji kombinira komunikaciju, kreativnost i neponovljivo iskustvo

Ove godine ponosni smo sponzor konferencije Dani komunikacija, jedne od najvećih godišnjih okupljanja u komunikacijskoj industriji koja se održava u Rovinju. Ova renomirana konferencija okuplja najutjecajnije stručnjake, agencije i tvrtke iz cijele regije, pružajući jedinstvenu priliku za predstavljanje i razmjenu ideja o najnovijim trendovima i inovacijama u različitim područjima komunikacija: PR, marketing, oglašavanje, medije i društvene medije.

Sponzorsko sudjelovanje na konferenciji omogućuje nam pristup ekskluzivnim sadržajima konferencije, uključujući keynote govore, panel rasprave i radionice. Ovo iskustvo nam je izuzetno jer ćemo imati priliku čuti najnovije ideje i trendove u industriji, što će nam pomoći u daljnjem razvoju i rastu tvrtke.

Radujemo se sudjelovanju na konferenciji Dani komunikacija i prilici da se povežemo s relevantnom publikom te steknemo vrijedne poslovne kontakte. Kao sponzor, želimo pružiti podršku i doprinijeti uspjehu ove vrhunske komunikacijske manifestacije.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!