Android

Zebra TC52X / TC57X

Ovom serijom mobilnih terminala na dodir Zebra je jednostavnost korištenja i produktivnost podigla na novu razinu.

Ugrađivanje posljednjih mobilnih inovacija omogućilo je da nove aplikacije, poput rješenja za plaćanja, isporučuju veću vrijednost sada i u budućnosti. Kreirani i za upotrebu s budućim tehnologijama.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

NAPREDAN

Napredna tehnologija full HD zaslona veće rezolucije. Osjetljivost na dodir odlično funkcionira i kad imate rukavice, kad je ekran mokar ili kad koristite olovku, a sve se dobro vidi čak i na jakom suncu. Napredni mehanizam za skeniranje za najbrže i najlakše prikupljanje podataka.

02

LAKOĆA KORIŠTENJA

Lako hvatajte 1D/2D barkodove onoliko brzo koliko možete pritisnuti gumb za skeniranje. Mogućnosti hvatanja čak i nekvalitetnih, oštećenih i prljavih barkodova. “Usmjeri i okini” omogućuje snimanje i velikih crtičnih kodova izbliza.

03

TOP BATERIIJA

PowerPrecision + baterija velikog kapaciteta donosi impresivnih 14 sati upotrebe. Dvominutni načinom tople izmjene čini zamjenu baterije brzom i jednostavnom - nema potrebe za isključivanjem uređaja ili zatvaranjem aktivnih aplikacija.

04

TOP SUSTAV

Android 10 prepun je novih značajki koje radnicima omogućuju brže, lakše i sigurnije poslovanje. Na Androidima već znaju raditi, što uvelike smanjuje vrijeme treninga i krivulje usvajanja. Radnicima pružate ono što očekuju: intuitivne aplikacije koje štede vrijeme.

Operativni sustav: Android 10
Procesor: Qualcomm Snapdragon™ 660 octa-core, 2.45 GHz
Memorija: 4 GB RAM/32 GB Flash
Komunikacija: TC52x: WLAN, BT
TC57x: WLAN, BT, 4G
Baterija: 4150 mAh
Ekran: 5,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.2m (1.8m sa zaštitnom navlakom)
Razina IP zaštite: IP68 i IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!