Android

Zebra MC3300

Android ručni mobilni terminal nenadmašnih performansi i raspona skeniranja.

Ova nova generacija vrlo uspješne Zebrine serije MC3000 nudi sve što je potrebno za pokretanje vaših postojećih aplikacija za emulaciju terminala (TE) i to odmah nakon što vam dospije u ruke. S ovim uređajem dobivate Ivanti Velocity - jedan od najpopularnijih emulatora terminala, kao i tipkovnicu koja vam omogućuje da svojim djelatnicima pružite upravo onakvo korisničko iskustvo kakvo imaju danas. Pored toga, kad ste spremni, zaslon osjetljiv na dodir i Zebra AllTouch TE olakšavaju prelazak na suvremenije sučelje dodirnog zaslona.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

TOP SKENIRANJE

U prilici ste odabrati između tri visokoučinkovita pogona: snažnog skenera s proširenim rasponom koji čita bar kodove s udaljenosti od 7,62 cm (3 inča) do 21,34 m (70 stopa), 1D lasera sa standardnim rasponom ili 1D/2D imagera. Neovisno o tome koji pogon za skeniranje odaberete, možete skenirati sve - uključujući bar kodove koji su izgrebani, prljavi, oštećeni, slabo otisnuti ili se nalaze ispod ambalaže.

02

UGODNOST KORIŠTENJA

Lagan i ergonomičan dizajn, veliki zaslon na dodir, brojne mogućnosti tipkovnice, izuzetno brz procesor, najviše memorije i najbrže bežične veze. Tri modela: u obliku pištolja, rotirajućeg tornja i izravnog pucača s kutom učitavanja od 0 ili 45 stupnjeva - kao i 3 tipkovnice te 3 skenerska pogona na odabir. Sve to omogućuje da svim radnim mjestima pružite upravo one značajke koje su potrebne za povećanje učinkovitosti. Istovremeno, djelatnicima ćete aktivnosti učiniti lakšim i ugodnijim.

Operativni sustav: Android 7.0
Procesor: Qualcomm 8056 1.8 GHz hexa-core 64 bit
Memorija: 2GB/16GB Standard
4GB/16GB Premium
4GB/32GB Premium Plus
Komunikacija: WLAN, Bluetooth
Baterija: standardna 2700 mAh; proširenog kapaciteta 5200 mAh
Ekran: 4,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.5 m
Razina IP zaštite: IP54
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!