Android

Honeywell EDA51

Mobilni alat ScanPal EDA51, najnoviji je član popularne Honeywellove obitelji ScanPal. Uz brzi procesor i robusnu bežičnu vezu, vaši radnici mogu pristupiti ključnim poslovnim aplikacijama i informacijama kad im zatrebaju i uz to, pružiti najbolju moguću uslugu svojim kupcima. 

Pomoću njega uhvatite gotovo bilo koji crtični kod, u bilo kojem stanju. ScanPal EDA51 dolazi s moćnim Honeywell skenerom i kamerom u boji od 13 megapiksela tako da imate mogućnost dokumentirati sve, od dokaza o isporuci do oštećenja paketa. Zahvaljujući svom intuitivnom, modernom dizajnu zaslona osjetljivog na dodir, uređaj ScanPal EDA51 udoban je i lak za upotrebu kao i potrošački pametni telefon, uklanjajući bilo kakvu krivulju učenja za vaše radnike, ali također je dovoljno robustan da preživi teška terenska servisna i maloprodajna okruženja.

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Jednostavno za upotrebu, s intuitivnim velikim zaslonom osjetljivim na dodir i laganim, udobnim dizajnom u džepu još uvijek dovoljno čvrst za teška okruženja terenskih usluga.

02

BRZINA

Ostvarite brze, responzivne performanse i brz pristup kritičnim poslovnim informacijama pomoću brzih osmojezgrenih procesora Qualcomm Snapdragon 450.

03

TRAJNOST BATERIJE

Izgrađen za cjelodnevnu upotrebu, s uklonjivim litij-ionskim paketom baterija od 4000 mAh koji traje 12 sati bez dodavanja težine ili većine.

04

PRECIZNOST

Jednostavno hvatajte podatke crtičnog koda, čak i ako su oštećeni i dokumentirajte sve pomoću 13-megapikselne kamere s automatskim fokusom u boji.

Operativni sustav: Android 8
Procesor: Qualcomm Snapdragon SDM450, 1.8 GHz octa-core
Memorija: 2 GB RAM/16 GB Flash
Komunikacija: 4G, WLAN, Bluetooth
Baterija: 4.000 mAh
Ekran: 5,0''
Bar kod čitač: 1D i 2D
Otpornost na padove: 1.2 m
Razina IP zaštite: IP64
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!