Android

Datalogic Memor 10

Memor 10 donosi snagu i performanse pametnog telefona s user-friendly iskustvom Androida u tankom i kompaktnom uređaju. Uključuje Datalogic-ov prvi bežični sustav punjenja za izuzetno pouzdano beskontaktno punjenje, uparen s jednodijelnom zamjenjivom baterijom za najbolju operativnu prednost.

Superiorne izvedbe ovog Android full touch PDA uređaja mogu podržati mnoštvo aplikacija u različitim okruženjima, uključujući novi model s opcijom skeniranja od 2D megapiksela za poboljšane performanse. MP uređaj za skeniranje također omogućuje očitavanje DotCode (praćenje duhana) i Digimarc vodenih žigova.
PDA Memor 10 također uključuje i najsuvremeniju osmojezgrenu platformu koja sadrži Android 8.1 (Oreo) s Googleovim mobilnim uslugama. Ove su specifikacije dovele do odobrenja od strane Googlea, koji je potvrdio PDC Memor 10 kao jedno od prvih mobilnih računala koji se pridružio njihovom programu 'Android Enterprise Recommended' za robusne uređaje!

Saznajte više Prikaži manje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POUZDANOST

Zbog svoje građe Memor 10 je otporan na pad s 1,5 m visine na beton.

02

BEŽIČNO PUNJENJE

Memor 10 uključuje Datalogic-ov prvi u industriji bežični sustav punjenja za izuzetno pouzdano beskontaktno punjenje, čime eliminira potrebu za čišćenje kontakata na uređaju i dokovima. Štoviše, Memor 10 nudi jednodijelnu zamjenjivu bateriju za najbolju operativnu prednost.

03

FLEKSIBILNOST

Memor 10 koristi čitav niz ugrađenih bežičnih tehnologija kako za unutarnju tako i za vanjsku upotrebu: dvopojasni Wi-Fi, uključujući najnoviji standard 802.11ac, Bluetooth v4.2 s BLE za brze i ultra niske veze, NFC za jednostavno uparivanje , a posebno govorna i podatkovna povezanost staničnog područja, koja već koristi sljedeću generaciju LTE-Advanced / 4G +.

Operativni sustav: Android 8.1
Procesor: Octa-core 2.2 GHz
Memorija: 3 GB RAM / 32 GB Flash
Komunikacija: WLAN, Bluetooth, NFC, 4G
Baterija: 4100 mAh
Ekran: 5''
Bar kod čitač: 2D Imager
Otpornost na padove: 1.2 m, 1.5 m sa zaštitnom navlakom
Razina IP zaštite: IP65
Jamstvo: 12 mjeseci

Kompatibilno

  • Android

  • Wifi

"How to" videozapisi

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!