O nama

O nama

Tehnologije bar koda i RFID-a neizostavni su alati u svim područjima života, od lokalnog supermarketa do javnog zdravstva, a Info-kod se tim tehnologijama bavi od samih početaka svog poslovanja, od 1993. godine. Kroz dugi smo niz godina izgradili iskustvo i stekli znanje na brojnim projektima i u raznim industrijskim granama te proširili svoje poslovanje i van Hrvatske, na Sloveniju, Srbiju, BiH i Makedoniju.

U svome smo poslu u potpunosti usredotočeni na korisnikove potrebe i mogućnosti kako bismo iznašli učinkovita, isplativa i dugotrajna rješenja koja će našim korisnicima omogućiti brže i efikasnije obavljanje radnih i poslovnih procesa.

Posebnu pažnju pridajemo korisničkoj podršci i raspoloživosti za bilo kakve upite od strane korisnika jer čvrsto vjerujemo da je zadovoljstvo naših korisnika jedino istinsko mjerilo našeg uspjeha.

Info-kod d.o.o.
OIB: 87565323632
Dinarski put 1b, 10090 Zagreb

Pogledaj na karti

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savjet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!